Още по темата13.09.2021 / 23:00снимки: Фейсбук/Бойко Борисов, Събинка ДжулгареваЛидерът на ГЕРБ

...
Още по темата13.09.2021 / 23:00снимки: Фейсбук/Бойко Борисов, Събинка ДжулгареваЛидерът на ГЕРБ
Коментари Харесай

Нов стих за Бойко Борисов: Мощността стърчи от него като клон, на България е стожер и пилон

Още по темата13.09.2021 / 23:00

фотоси: Фейсбук/Бойко Борисов, Събинка Джулгарева

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов не пропусна да поздрави децата, родителите им и учителите за първия образователен ден. На днешния 15 септември той разгласява на страницата си във Facebook следното обръщение:

„ Нека първият звънец възпламени любознанието на всички първокласници към света на знанието! Пожелавам на всички възпитаници доста убеденост във опциите им, на учителите - самообладание и мощ на духа, на родителите - да бъдат до всички тях в моментите на тествания и да поддържат напъните им “.

Интересното е, че този път поста му в обществената мрежа провокира повече утвърждение и доста по-малко негативни реакции и рецензии. За разлика от различен път, съперниците на някогашния министър председател се въздържаха от мнения, може би най-много от почитание към учебното заведение и началото на образователната година, която множеството българи възприемат като същински празник. Критики към Борисов не липсват, несъмнено, само че са доста по-умерени от нормално.

За сметка на това възхищението на феновете на партия ГЕРБ и на водача ѝ се вихри с цялостна мощ. В мненията се включи и станалата известна със стиховете си за Бойко Борисова Събинка Джулгарева. Тя прибавя ново четиристишие за своя кумир:

„ Мощността стърчи от него като клон

на България е стожер и стълб.

скъпи наши Бойко,

за какво обичаме те толко? “

 



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР